2010-05-29

TBR12-1 MARUICHI BAGEL

「パン・ランやってます」と言うと、「XX行った?」「**は?」といろいろな推薦をいただきます。その中でこれまで一番多かったのが今回パン・ラン12で訪ねたこちらです。
When I talk to people about The Bread Running, they recommend many bakeries like "Did you go XX?" "How about **?" And among them, this bakery got the highest vote so far. So, I put them in a route of TBR 12.

MARUICHI BAGEL
108-0072
東京都港区白金1-15-22
定休日 月・火曜
8:00 - 18 : 00
サンドイッチは11:00から

お店のホームページにも紹介がある通り、ニューヨークのEss-a-Bagelというお店の手法で作っていらっしゃるそうです。
They make bagels based on the way of Ess-a-Bagel in New York, as they say in their website.

お店に入るとホワ〜っとできたてのベーグルのいい香りが。
As soon as you enter a bakery, you'll be surrounded by smell of just-baked-bagel.

かなり難しい選択肢の中から…
Among touch choices...

7グレインハニーフィグ。
7-grain honey fig.

ソルト。
Salt.
どうですか、この小粒なダイヤくらいある岩塩。塩化ナトリウム補給には十分かと。
What do you think of these rock salt? Just like diamonds. Enough to supply NaCl.

そしてベーグルと言えば個人的に外したくない、シナモンレーズンを選びました。
Cinnamon raisin, which is my favorite kind of bagels.

どれもできたてでほわ〜っと温かい。週末の朝からぜいたくだ〜。
All bagels I bought was freshly baked. Such a happy way to start a nice weekend.

皆さんからおススメいただいていた通り、モチモチで目のつんだおいしいベーグルですよ!
It was SO good, chewy, and dense. Just as many people said to me.

そうそう、コーンブレッドもほっこりと温かく。
Corn bread was warm too.

お店はひっそりとありますので見逃さないように…
This bakery is blended well in its neighborhood.

そしてこの次は、前回残念賞だったあのお店に向かいます。
And the next one is the one was closed before.