2010-04-25

TBR1-8B 充麦つづき

三崎口の敵を横浜で…ではないですが、充麦さんが横浜そごうにいらしてらっしゃるのでお訪ねいたしました。
I take advantage of Mitsumugi at Yokohama SOGO for an event to visit. (A last time how I miserably failed is here...)

朝採れのキャベツも!
They also sell cabbages they took from a field in the morning!

充麦さんは三浦で自家栽培された小麦を使用しています。
Mitsumugi uses the wheat which they grow in Miura by themselves.
コンプレ(¥225)を購入。自家製小麦100%、オーガニック・レーズンの天然酵母を使用だそうです。少し酸味がありますが、噛めばかむほど味わうことのできるしっかりしたパンです。
Complet, using 100% of homemade wheat and yeast of organic raisins. It's bit sour but has a nice texture and the more you bite, the more you enjoy.

ところでコンプレとはおフランス語で「完全な」という意味だそうな… ですよね、充麦さん!?
btw, Complet means "completed" in French... is that right, isn't it, Mitumugi-san!?