2011-05-22

TBR56: Nos Ancetres de Demain

木曜日はフォトグラファーのスタジオ桜の木 くろださくらこさんとの打ち合わせで荻窪へ。
I went to Ogikubo for a meeting with photographer, Sakurako Kuroda, Studio Sakura-no-ki, on Thursday.

「いいところがあるんだよ」と連れていってもらったのは…
"There is a good one near by," she said and took me to...
Nos Ancetres de Demain (ノザンセートル ドゥ ドゥマン)
Mon.-Sat. 8:30-23:30 Sun. and holiday 8:00-20:30

お食事、お茶のどちらでも楽しめるお店のようです。
You can enjoy either meal or cafe there.

でも私が気になったのは入口すぐにあるパンのショーケース!(こらこら、打ち合わせは? 笑)
But they got my attention, which is breads' show case near an entrance. (e-hen, aren't you here for a meeting...?)




スイーツもありますよ。
Sweets, too.


ハーブ(ローズマリー)が入ったパンは…
Herb bread
ざくっと割ると、ローズマリーの素敵な香りが…:)
nice aroma of Rosemary comes out to tickle your nose :)

こちらはアプリコット。
Apricot.
ほらっ!
See?

オーナーの鈴木さん。おすすめを次々と紹介してくださいました。
Suzuki-san, owner. He introduced recommendations and popular menu one after another.
メープルレモン。これ、迷ったんですよ… 次回ですね。
Maple lemon. It was a touch choice... next time.


カヌレも人気高しだそうです。
Canelé is also very popular menu.

こちらもお薦めの1つ:オレンジピールとナッツ。
Orange peel and nuts, another popular menu.

まずい、止まりません。最後で気がついてナッツを撮りました(苦笑)。
I almost ate it all before I took a picture. Before a final bite, I took a picture of nuts.

荻窪駅南口からすぐ! 200mくらいです。走っていませんが、早歩きで!(笑)
Right in front of Ogikubo Station, about 200m or so?

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