2011-11-20

TBR68: Warung roti

先週祝日に行ったパン・ラン。うっかり金土日のみ営業なのを忘れていてリベンジです。
I did The Bread Running on holiday the other week. But that bakery opens only on Friday and weekend. Oops! I came back over the weekend.

小山あたりを抜け…
Passing through Nishi-koyama...
確かこのあたりに…
I think it's around here...
あ、あった!
there it is!

路地に入る前にもこれがあるので大丈夫。
You won't get lost near a bakery where to make a trun.

着きました!
東京都目黒区洗足2-8-27
10:00-18:00
TEL 03-5704-2105
月・火・水・木休

店長の大和田聡子さん。お父様はコユキコムギの開発者、著書リストはこちらで。
Satoko Owada, baker. Her father is a wheat breeder and a developer of Koyuki komugi. A list of her books are here.
「今日は七五三だから、お店もちょっと静かで…」。
"Today is Shichi-Go-San, so here is bit quiet..."

玉ねぎパンと
Onion bread and
待ちきれず写真撮る前にちょっと味見したので端が欠けていますがw
I couldn't wait until taking a picture so the tip of a bread is missing ;-p

森の木の実のパンを選びました。
Nuts of the forest.
特に森の木の実のパン! そのまま、モシャモシャ食べ続けてしまいそうなくらい危険! ご注意ください〜:)
This bread is quite dangerous! You could just keep eating until finishing it!

行って帰ってで10kmくらいかな。

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