2011-09-30

TBR67: JENSEN

昨日は近くでちょうど打ち合わせがあり、ヴェニスマラソン日本事務局の東海林さんに教えていただいたこちらに行ってきました。
Tokairin-san from Venice Marathon Japan Office told me this bakery the other day and finally dropped by. I had a meeting near here yesterday.

イエンセン
03-3465-7843
6:50~19:00(土曜〜16:00)
日・祝日休
「イエンセン」はオーナーの和田さんがデンマークで修行した際の先生の名前だそうです。
JENSEN is a first name of Meister who told Wada-san, owner, in Denmark.

デンマークといえば(広島出身者としては)アンデルセン。そしてデニッシュはお約束メニューで、こちらでももちろんたくさんの種類がありました。
Talking about Denmark, we (those who are from Hiroshima) immediately think of Andersen. And Danish is the very basic menu you can not miss and there are many kinds of them.

が、あえてオープンサンド用の食パンを購入。
But I chose a loaf of bread for open sandwiches.


上に載せる具が引き立つように塩分・油分を控えめにしてあるパン、と教えてもらいました。何を載せようかしら…
They said that it's made of less salt and oil due to make whatever you put on a top more stood out. What shall I put...?

ちなみにここから織田フィールドは近いですよ!
It's very close to Oda field from here, btw!

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