2010-11-25

TBR31-2: BOULANGERIE HIRO

で、奇しくもRUN-PLUSさんのお隣が、こちらも10月28日オープンされたばかりのパン屋さん。
And a brand-new opened bakery next to RUN-PLUS by chance. They've just opened on this October 28.
BOULANGERIE HIRO(ブランジェリーヒロ)
広島市中区島中町12-18
TEL 082-962-5130

オーナーの小笠原さん。「あ、もうパンがあまり残っていなくて…」
Ogasawara-san, owner. "Well, we don't have much bread left now..."
ほんとだ…(17:00過ぎでしたでしょうか)
It is... (It was around 17:00, I guess)

皆さん、自戒を込めて何度も繰り返しますがこの鉄則。
パン・ランは早めの時間帯で行いましょう!
Get to a bakery at the earlier time as possible if you REALLY want to check them out.

でもデニッシュ系はその時間でもまだ少しありました。
But there are some Danish waiting for you.
ショコラの入ったものや…
with chocolate...

クロックムッシュも。
croque monsieur too.

このケシの丸い方を購入しました。
I chose the round poppy seed bread.

翌日三滝で朝日に映える、ケシの実パンです。
Poppy seed bread got showered with the morning sun shines in Mitaki on the next day.
ケシの実の香ばしさがなんとも:)
The aroma of poppy seed tickles my nose :)


これまた東に20mくらいなお隣さん。
Really next to each other, again.
Still about 2km in total.

あ、お店入ってすぐ左にはイートインスペースもあります。
You can have a seat inside of a bakery.

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