ぞうさん、さよなら〜。
さ、小倉駅方面に戻りましょう。
Going back to Kokura station direction.
来た道をそのままではつまらないので、高速道路の下に入らずちょっと変えてR3をそのままR270まで走ります。
It's fun to change a return way so I go straight along Route 3 until hit Route 270.
Spacious lawns spread over 19.5ha (including Kokura castle site).
One scene of a happy weekend.
On a way to go to the next bakery...
ここがウワサの旦過市場か!
Ah, this is well known Takga market, isn't it!
シー・シェパードもびっくりの鯨肉が売られているのは予習して行きましたが、さすがにサクを生では食べることができません… でも、これじゃったらいいかも!
I did my homework about this market street and know whale fresh is sold here. But it'd be bit difficult to eat it raw so I choose this marinated sardine instead.
吉勝
北九州市小倉北区魚町四丁目2-17
TEL:093-521-0312
FAX:093-522-7650
9:00~17:00
定休 日曜・祝日
HPによると「百年床のぬか味噌に吉勝特製の甘辛みとうまみのある味付けをほどこし」ているそうです。骨ももちろん柔らかく、ご飯がどんどん進むお味でしたよ。
北九州市小倉北区魚町四丁目2-17
TEL:093-521-0312
FAX:093-522-7650
9:00~17:00
定休 日曜・祝日
HPによると「百年床のぬか味噌に吉勝特製の甘辛みとうまみのある味付けをほどこし」ているそうです。骨ももちろん柔らかく、ご飯がどんどん進むお味でしたよ。
They say "adding Yoshikatsu special sweet and hot seasonings into nuka miso, aged for 100 years." Of course bones are all soften enough to eat and it'd be the best okazu for rice.
今、改めていろいろ調べてみたら、こんな素敵なお店もあったんですね! しまったぁッ!(…ととと、でもこれではパン・ランから大分反れますね)
I didn't know that there is such a good service I could have at the end of Tanga market street! Darn! (but it won't be The Bread Runner, is it?)
5.2km, in total 11.1km