2010-05-12

TBR10-3 コーンポピー

ラクダにさよならをして、R452にぶつかって右折、不忍通りに出てすぐに…
After saying goodbye to a camel, I hit Route 452 and right after come out on Shinobazu dori...

コーンポピー/Cornpoppy  
東京都文京区千駄木2-33-5-102 
TEL 03-3822-3177
10:00-19:00
定休日 月・火曜
店名の由来は小麦畑に咲くぽつりポツリと咲くヒナゲシの花から。 
The name of this bakery is from corn poppy flowers bloomed in a wheat field.

国産小麦・天然酵母で作られているコーンポピーさんのパン。
Cornpoppy's bread is made of natural yeast and domestic wheat.


一番人気は全粒粉の食パンだそうです。当たり前ですが残っておりません… @17:54
The whole grain is the most popular one. No wonder it's all gone.

ポリシーが額に掲げてありました。
Their policy.
ポリシー内に言及されている、ポストハーベスト農薬とは?
What's post harvest pesticide mentioned in their policy?

選んだのはうぐいす豆パン( ¥126)。大きなうぐいす豆がギッシリ。撮る前にあやうく全部食べきってしまうところでした。
I choose uguisu bean bread. Many uguisu beens inside. I almost finish it before taking a picture.

ラクダさんからは約1km。
About 1km from a camel.
In total about 14km.

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